Új színt kap a Xiaomi Mi Mix

Mondhatni, hogy a Xiaomi Mi Mix múlt havi debütálásakor egy új szintre emelte a csúcskategóriás mobiltelefonok külső megjelenésével elvárt követelményeket. A cég havonta nagyjából 10.000 darabot tud elkészíteni a készülékből, a ház különleges, ellenálló kerámia felületének nehézkes legyártása miatt. A Mi Mix egyenlőre még csak Kínában kapható, de olyan nagy az érdeklődés iránta, hogy szinte lehetetlen beszerezni, ezért nem is meglepő, hogy a Xiaomi már dolgozik a mobil “kompakt” változatán ezzel pedig még több potenciális vásárlóhoz juttathatja el a terméket.

A napokban kiszivárgott képek alapján elmondható, hogy az eddig kapható fekete szín mellé érkezik a csúcsmobil fehér színű változata is. Amint azt tudjátok a készülék 6,4 hüvelykes kijelzővel rendelkezik, aminek 84%-át az érintőképernyő foglalja el. A fekete színben néz ki igazán látványosan a készülék, de azért a Xiaomi nem felejtkezett meg a világosabb színeket kedvelő felhasználókról sem.
A motorháztető alatt természetesen ugyan azokat az hardveres összetevőket találjuk majd, tehát Snapdragon 821 cpu, 4GB RAM / 128 GB ROM vagy 6GB RAM / 256 GB ROM, 16 megapixeles hátlapi és 5 megapixeles előlapi kamera. A pontos megjelenési dátum egyenlőre nem ismert.

 

MEGOSZTÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here