Hamarosan jöhet az első Razer telefon

A Nexbit Robin egy közösségi finanszírozás segítségével létrehozott telefon. A kezdetekkor a gyártónak körülbelül 500.000 dollárra volt szüksége, hogy elkészüljön a felhő-központú készülék. Az ötletet végül a finanszírozók olyan jónak tartották, hogy 1.300.000 dollárt sikerült összehozni. A dolog lényege, hogy minden adat a saját felhőnkben kap helyet, így szinte kifogyhatatlan a tárhelye az eszköznek. Hozzá jön még a telefon minimalista dizájnja és a gyári Android felület.

Aki egy kicsit is jártas a számítógépek terén, biztosan ismeri a Razer nevet. A cég gamer-eknek készít laptopokat, pc-ket, hardvereket és egyéb kiegészítőket. Valami nagyon megfogta őket a Nextbit-ben, ugyanis a kaliforniai székhelyű cég rátette a kezét a fiatal vállalkozásra. Hivatalos közleményükben nagyon dicsérték őket „Óriási rajongói vagyunk annak, amit a Nextbit a mobiltechnológia és a felhőközpontú adattárolás szempontjából képvisel. Nagy tehetség és potenciál lakozik a csapatban. A Nextbit szoftveres és dizájntudása érdekel bennünket a legjobban” – mondta Min Liang Tan a Razer vezérigazgatója.

Tom Moss a Nexbit részéről pedig a következőt nyilatkozta „Örömmel jelenthetem be, hogy csatlakozunk a Razer családhoz. Ők is lázadók mint mi, szívből beszélnek és a technológiai gátak áttörésén dolgoznak.”
Ez talán azt jelenti, hogy a Razer is beszáll az okostelefonok vagy a táblagépek piacára. Kíváncsian várjuk a további fejleményeket.

rezer

MEGOSZTÁS