Galaxy S8 árak és megjelenési dátum

Ez eddigiek alapján úgy tűnik, hogy a Galaxy S8 lesz 2017 egyik legfejlettebb Androidos készüléke. Persze év végéig még elég minden megváltozhat, de csak ha a Bixby-ből indulunk ki és valóban olyan lesz mint amilyennek mondják akkor egy teljesen új szintre fog lépni az eszközzel történő kommunikáció.

A zászlóshajó a Qualcomm legújabb bitang rendszerchipjével, a Snapdragon 835-el fog érkezni melyet a Samsung és a Qualcomm közösen fejlesztett. A 10 nanométeres lapka, a többszörösére nőtt teljesítmény mellett igen alacsony energiafogyasztással fog repeszteni. Várhatóan 2 modell fog érkezni a készülékből és mindkettő ívelt kijelzővel, ez esetben pedig egy 5,7 és egy 6,2 hüvelykes mobilról lesz szó.
A bemutatóra március 29-én fog sor kerülni és ha igazak a pletykák, akkor az Egyesült Államokban április 21-től lesz kapható a modell. Ez azt jelenti, hogy hazánkban valószínűleg csak ez után lesz elérhető a csúcskészülék.

Na de lássuk az árakat, nem igazán számítunk nagy változásokra az előd kezdő árcédulájához képest. Ez pedig azt jelenit, hogy a kisebb modell kb. 650 és 700 dolláros, míg a nagyobb 6,2 hüvelykes változat 750-800 dollár körüli áron lehet majd kapható.
Azt azért tartsuk szem előtt, hogy a Samsung azt mondta, hogy lehetséges, hogy kicsit drágábban fog érkezni mint a korábbi széria, tekintettel arra, hogy radikális átalakuláson megy keresztül a képernyő és a dizájn. Remélhetőleg valóban csak “kicsit” lesznek drágábbak az újdonságok.

MEGOSZTÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here