Videón a Huawei P10

Már csak néhány hét van hátra a következő Huawei zászlóshajók a P10 és a P10 Plus bemutatójáig, melyre a február végén megtartandó Mobile World Congress keretein belül kerül sor. A népszerű OnLeaks elkészítette a P10 360 fokos render videóját melyen minden szemszögből megtekinthetjük az érkezőben lévő csúcskészüléket.

Láthatóan jelentős eltérések lesznek a P9 dizájnjához képest, ami elsődlegesen szembetűnhet az a készülék előlapján elhelyezkedő home gomb mely a Huawei mobilok között elsőként ennél a szériánál fog debütálni (persze a Mate 9 Porsche Design kivételével). Az új modell elődjéhez képest “kerekebb” dizájnt kap, tehát a szélek is jobban le lesznek kerekítve, ez pedig lágyabb megjelenést biztosít a P9 mondhatni kocka dizájnjához képest. Változás látható a hátlapon is ahol a kamera körüli üveg rész fémre cserélődik. A bekapcsoló gomb és a hangerőszabályzó gombok maradtak a megszokott helyen, mint ahogy a sim tálca is. A csatlakozás továbbra is a C típusú USB porton keresztül történik, mely mellett a hangszóró és a 3,5 mm jack csatlakozó helyezkedik el.

A modell Kirin 960 rendszerchippel és várhatóan 3100 mAh teleppel rendelkező akkumulátorral fog érkezni, egyenlőre még nem tudni, hogy mikortól lehet megvásárolni.

 

MEGOSZTÁS