Még idén jöhet az összecsukható Galaxy X?

Arra már több alkalommal fény derült, hogy a Samsung dolgozik egy összecsukható/összehajtható okostelefonon, mely Galaxy X néven fog megjelenni. A pletykák szerint már 2008-ban megalkották az első ilyen hajtogatható panelt, de már akkor tudták, hogy több év kell még ahhoz, hogy olyan szintre fejlesszék, hogy az kereskedelmi forgalomba kerüljön.

Az elmúlt néhány hétben igen erősen arról lehetett hallani, hogy a harmadik negyedévben a dél-koreai cég egy forradalmian új okostelefont fog a piacra dobni. Persze emellett arról is beszéltek, hogy nem fejeződött be teljesen a technológia fejlesztése, ez pedig akár újabb akadályokat gördíthet a gyártó elé, ami akár keresztbe tehet az idei megjelenésnek is.
Korábban még arról lehetett hallani, hogy idén biztosan nem jön az összecsukható készülék, most pedig nem hivatalos forrásokból azt halljuk, hogy mégis bemutatkozhat idén. Így most felvetődhet a jogos kérdés mindenkiben, de azt is tudjuk, hogy a Samsung szeret meglepetéseket okozni és a hivatalos időpontig sosem erősítik meg az érkezőben lévő eszközeiket.

Arról hallhattunk, hogy közben megkezdődött a Note 8 fejlesztése is, lehet, hogy az előd bukása miatt egy igazán forradalmi készülékre számíthatunk a harmadik negyedévben a Note 8 bemutatójakor a Galaxy X helyett? Az biztos, hogy pár hónapot még biztos várnunk kell arra, hogy körvonalazódjon egy kép az érkező eszközről az addigra kiszivárgott információk alapján.

 

MEGOSZTÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here