Ilyen lett első 24 karátos aranyból készült Huawei P10

Esetleg ha valakinek nem tetszene a Huawei P10 színpalettája a Legend finnországi székhelyű cég sok más csúcsmobilhoz hasonlóan elkészítette az újdonság 24 karátos aranyból készült változatát. A cég már jó ideje a testre szabott luxus elektronika vonalán dolgozik, melynek köszönhetően folyamatosan adja ki az egyedi elektronikai cikkeket.

Így készült el a Huawei P10 kimitált változatai is melynek aranyból készült hátlapján egy 3D-s sárkány látható, ez még persze nem minden, ugyanis a sárkány szeme VVS1 vörös gyémántból készült, természetesen a 3D hátlap mellé kapunk egy egyedi bőrből készült luxus tokot is, a pakkot pedig fa dobozban kaphatjuk kézhez. Persze a luxusnak ára is van, jelen esetben ez pedig 2900 és 3030 dollár közé tehető. Amit
érdemes észben tartani, hogy ezért az összegért egy 5,1 hüvelykes Full HD felbontású megjelenítővel rendelkező készüléket kapunk, ami mögött egy Kirin 960 rendszerchip és 4 GB rendszememória kap helyet. A tárhely esetében 32 és 64 GB közül választhatunk, a hátlapon egy 20 + 12 megapixeles dupla kamera, az előlapon pedig egy 8 megapixeles modul kap helyet.

 

 

MEGOSZTÁS