Csúnya égési sérüléseket okozott egy iPhone

Annak ellenére, hogy már több esetről is lehetett hallani, még mindig sokan hagyják egész éjszakára töltőn a telefonjukat. Ez még nem is lenne gond, de többen az ágyra szokták tenni a töltés alatt lévő mobilt, ami még inkább balesetveszélyes.

Így járt a 32 éves Wiley is aki eléggé pórul járt a történtek során, miután az iPhone készülékét töltőre tette és a telefont az ágyon helyezte el, szépen el is aludt. Az éjszaka folyamán egy alkalommal sem ébredt fel csak reggel vette észre, hogy az iPhone töltője égési sérüléseket okozott a nyakán és kezén melynek következtében olyan sérüléseket szenvedett, hogy kórházi kezelésre is szorult. Itt azért nem árt leszögezni, hogy a nyakán látható égési sérülések alapján, úgy néz ki mintha a kábel a nyaka köré tekeredett volna… (még jó, hogy ennyivel megúszta)

Arról nem lehetett hallani, hogy az említett iPhone melyik modell is volt pontosan, mindenesetre elég furcsa, hogy az egész nyaka sérült az úriembernek, az is lehet, hogy csak így szeretne egy kis pénzt szerezni, mindenesetre erről egyenlőre még nem lehetett hallani.

 

MEGOSZTÁS