Zseniális tréfával készült április elesjére a OnePlus

Zseniális tréfával készült az OnePlus április elseje alkalmából. Március 30-án tette közzé a cég twitter oldalán, hogy hamarosan egy új terméket fognak bemutatni, melynek segítségével a felhasználók még gyorsabban tölthetik fel OnePlus márkájú mobiljaikat. A twitter bejegyzésnek köszönhetően rögtön megkezdődtek a spekulációk az új Dash Charge termékkel kapcsolatban, melyet követően több helyen is lehetett olvasni, hogy 30 perc töltést követően 63%-os töltöttség érhető el.

oneplus1

Április 1-et írtunk mikor eljött a bemutató napja és még senki sem sejtett semmit, majd végül bemutatkozott az újdonság, csak nem éppen az volt amit mindenki várt. Mivel csak egyszerűen Dash Charge-ként lehetett hallani az érkezőben lévő “meglepetésről” ezért senki sem érezhette annyira átverve magát amikor bemutatkozott a Dash Charge Energy Drink.

Igen, egy energiaital lett bemutatva, nem pedig az amire sokan számítottak, legtöbben a gyártó méltán híres töltőjének szivargyújtós változatát várták, végül nem az lett, azért csalódottnak nem kell lenni, jó kis tréfa volt április elseje alkalmából.

 

MEGOSZTÁS