70 millió ívelt OLED panelt rendelt az Apple a Samsungtól

Már egy ideje lehet hallani azt a pletykát, hogy az Apple a következő iPhone készülék(ek) elkészítéséhez a Samsungtól fog OLED paneleket beszerezni. Nos a hírek úgy tűnik, hogy igazak voltak, ugyanis a napokban 70 millió OLED panelra adott le rendelést az Apple.

A beszállító természetesen a Samsung lesz, ugyanis jelenleg neki van a legfejlettebb OLED gyártósora a világon. Egyenlőre nagyon úgy néz ki, hogy 3 méretben fog érkezni az iPhone 8, ugyanis a megrendelt ível OLED panelek 5,2 hüvelykes méretűek lesznek. Mely mellett még 4,7 és 5,5 hüvelykes folyadékkristályos megjelenítőkről is lehet hallani. Egyesek szerint az Apple az iPhone 8 eladásai során idén rekord mennyiségű értékesítést fog majd lekönyvelni, ugyanis 55 millió eladott készüléket jósolnak a piackutatók a vállalatnak csak erre az évre. Amit talán negyed évnek is mondhatunk, mivel csak az iPhone 8-ról van szó és szokás szerint szeptemberben foknak bemutatkozni a készülékek.

Az eddigiek alapján mindhárom készülék támogatni fogja a vezeték nélküli töltést, valamint továbbra is por és vízállóak lesznek. Továbbá egy különleges 3D-s fejlett arcfelismerő érzékelőt is kaphat az egyik modell. Valamint remélhetőleg eltűnik majd a home gomb és kávamentes kijelzővel érkező mobil(oka)t kapunk.

 

MEGOSZTÁS