Április 11-től új színben lesz elérhető a Nokia 6

Még január elején bukkant fel a TENAA oldalán elsőként fehér színben a nagyon népszerű Nokia 6 készülék. Azóta lassan már három hónap eltelt, lassacskán megérkezik mára mobil, pontosabban a jövő héttől már kapható lesz a fehér változat is. Aki nincs megbékélve a fekete színnel annak viszont most el kell, hogy vegyük a kedvét, ugyanis a mostanában szokássá váló módon fog érkezni a mobil, vagyis csak a hátlapja lesz fehér színű.

Itt talán meg is ragadnám a szót, mert többen már csak annak is örülnének, ha végre kapható lenne hazánkban a mobil, ugyanis ez is elsőként Kínában lesz értékesítve. Egyenlőre még mindig nem tudni, hogy mennyit kell várni itthon, de remélhetőleg még ebben a negyedévben megérkezik a globális változat. A fehér színű modell egyébként semmivel sem tud többet mint a fekete, tehát ugyan úgy maradt az 5,5 hüvelykes Full HD kijelző, Snapdragon 430 processzor, 4 GB RAM, 8 és 16 megapixeles kamera és 3000 mAh teleppel rendelkező akkumulátor.

A külföldi árazás alapján a 32 GB tárhellyel rendelkező változat 204 euró, míg a 64 GB-os modell 231 eurós áron lesz kapható, az árakra még rájöhetnek egyéb adók is.

MEGOSZTÁS