Megérkezett a belépő kategóriába szánt Huawei Y5 2017

A Huawei elég széles termékpalettával rendelkezik és a készülékeikhez tartozó árakra sem panaszkodhatunk. Ma piacra dobták az Y5 2017 okostelefont, ami egy remek alternatíva lehet, ha valaki csak egy alap mobilt szeretne.

Bemutató rendezvény nem volt, csupán felkerült a gyártó oldalára az eszköz. A ház 8.45 mm vastag, nagy csalódás viszont, hogy csupán Marshmallow rendszert kapunk, EMUI 4.1 kezelőfelülettel, a Nougat érkezésére azonban a későbbiekben számíthatunk. Az erőforrás négy magos MediaTek MT6737T processzor 1,4 GHz-es órajellel, párosulva 2GB belső memóriával. Tárhelyből szerencsére már 16 GB-ot kapunk, lassan már minden gyártó kezdi elfelejteni a 8 GB háttértáras megoldást. Ebbe az árkategóriába csak a HD kijelző fért bele, mérete 5 hüvelyk.
A hátlapi kamera 8 megapixeles, míg előre a kijelző fölé, 5 megapixeles modult került. Pozitívum, hogy a másodlagos egység is kapott LED vakut az érzékelője pedig 84 fokos. A Huawei mérnökeinek elmondása alapján a 3000 mAh cserélhető akkumulátor 80%-os kapacitással is kibír még majd 800 töltési ciklust.

resizer

MEGOSZTÁS