Érkezőben a Galaxy Pro On7 folytatása

Még 2016 júliusában indította el a Samsung a Pro On7 mobilt, melyet egyenesen az indiai piacra szánt a dél-koreai gyártó. Ebben az országban még csak feltörekvő ágazatban van a piac a gyártó számára, ezért döntöttek az alacsony középkategóriás mobil mellett.

Úgy tűnik, hogy bejöttek a gyáróriás számításai, ugyanis a GFXBench oldalán most feltűnt a modell utódja Samsung Galaxy Pro On7 (2017) néven. Kezdjük is mindjárt a változásoknál, az 5,5 hüvelykes megjelenítő 5,7 hüvelykre nőtt és ezzel a felbontás is HD helyett Full HD lett. A megszokásokkal ellentétben most nem a Qualcomm lapkájával fog érkezni ez a mobil, ugyanis a GFX oldalán látható adatok szerint egy MediaTek processzor található benne, a 2,3 GHz órajel alapján pedig egy Helio P20 lapkára számíthatunk. Ez mellé természetesen egy dupla magos Mali T880 grafikus gyorsítót kapunk.

A rendszermemória terén is növekedésre számíthatunk, ugyanis utóbbiból ezúttal már 4 GB áll majd rendelkezésre, ez pedig 50%-os növekedést jelent az elődéhez képest. A tároló is duplája, tehát úgy tűnik végleg belátták a gyártók, hogy 16 gigabájton már nem igazán lehet elférni, ezért ebből is már 32 GB-ot kapunk. Az előlapi kamera 5 megapixelesről 13 megapixelesre növekedett, a hátlapon maradt a 13 megapixeles egység, persze a modul biztosan változott, de erről még egyebet nem tudni. Az előzetes információk alapján úgy tűnhet, hogy NFC támogatást nem kap a mobil, de valószínűleg csak a GFXBench megszokott hibájával találkozhatunk ismételten. Android 7.0 rendszerrel érkezik az újdonság, a töltés pedig már C típusú USB-n történik majd.

pro on7_2017

 

MEGOSZTÁS