Hatalmas 6,4 hüvelykes megjelenítővel rendelkező Xiaomi mobil bukkant fel

Miután már a Mi6-ról szinte mindent megtudtunk, nem úszta meg a következő Xiaomi mobil sem, hogy információk szivárogjanak ki róla. Ezúttal úgy néz ki, hogy a Mi Max folytatásáról vagyis a Mi Max 2-ről van szó.

A GeekBench adatbázisában bukkantunk rá az újdonságra, ami egyenlőre még csak Xiaomi Oxygen kódnéven fut, de a legfontosabb információk már leolvashatók a modellről készült adatlapról. Ezek szerint a mobil 6,4 hüvelykes Full HD felbontású kijelzőt kapott az elődjéhez hasonlóan. Ugyan még a mai napig elég 4 GB rendszermemória, de az előző modell is ennyivel rendelkezett, valószínűleg egyes régiókban fog csak érkezni a 6 gigabájtos változat. A rendszerchip terén már egy apróbb újításra számíthatunk, pontosan nem derül ki, hogy mégis mivel érkezik a készülék, de a látható adatok alapján egy Snapdragon 660-ról lehet szó, mely mellett egy Adreno 506-os grafikus gyorsító is ketyeg majd.

A hátlapra egy 11 megapixeles maximum 4K felbontású videók rögzítésére alkalmas kamerát kapunk autófókusszal és LED villanóval, az előlapon pedig egy 5 megapixeles modul helyezkedik majd el. A tároló biztosan elegendő lesz, ugyanis ebből a rendszer mellet még majd 109 GB áll majd rendelkezésünkre, a mobil már az Android 7.1.1 rendszert fogja használni MIUI felülettel.

Az árazás és a megjelenés még nem ismert, de remélhetőleg még idén megjelenik majd.

mimax2

MEGOSZTÁS