Megkezdődött az LG G6 globális kiszállítása

Világszerte megkezdődött a dél-koreai LG csúcsmobiljának a G6-nak a kiszállítása a kereskedőkhöz. A hetekben Észak Amerikában, Ázsiában, Európában valamint Közép és Dél Amerikában elérhetővé válik a gyártó zászlóshajója.

Az előd moduláris felépítését ezúttal nem erőltette az LG, így egy mondhatni szabványos, de szuper vékony kávával ellátott 5,7 hüvelykes megjelenítővel rendelkező készüléket kaptunk, ami 18:9 képaránnyal és 1440 x 2880 pixeles felbontással rendelkezik. A rendszerchip a még mindig jól pörgő Snapdragon 821 lett az újabb 835 helyett, de persze ezt mindennapos használat során úgysem érzékeljük majd. Ami jó hír, hogy ezúttal már víz és porálló lett az LG zászlóshajója, ez pedig több felhasználónak pozitívum lehet egy készülékvásárlás során.
A rendszermemória 4 gigabájtos, a tárolás pedig 32 vagy 64 GB kapacitású bővíthető egységen történik. Egyedül talán az akkumulátor az ami lehetne egy picit nagyobb, de a tegnapi akkumulátor teszt során sem vérzett el a 6,2 hüvelykes kijelzője mellett 3500 mAh-s teleppel rendelkező Galaxy S8+ sem, így remélhetőleg a G6 sem fog.

A kamera terén sem érheti szó a ház elejét, ebből a hátlapra egy dupla 13 megapixeles modult kapott a mobil, egyik f/1.8 másik pedig f/2.4 rekeszértékkel rendelkezik. Az előlapon pedig egy 5 megapixeles helyezkedik el, ami maximum Full HD felbontású anyag rögzítésére képes. Az árazás terén az LG-nél is vastagon fogott a toll, ugyanis több mint 250 ezer forint körüli összegre számíthatunk majd.

lgg6-phone_tile

 

MEGOSZTÁS