Mobiloknál soha nem látott technológiát kap az iPhone 8

Az eddig hallottak alapján idén három darab iPhone készülékre számíthatunk, jön a 7s és a 7s Plus, továbbá egy jubileumi darab, ami a tizedik évfordulóra készül.

A legfrissebb infók alapján azonban az utóbbi késhet, ennek fő oka az OLED kijelzők és egy új 3-D érzékelő technológia. A megjelenítőket talán nem is kell magyarázni, hiszen a piacot a Samsung látja ez ezekkel a panelekkel. Egyébként pedig, minél később érkezik az új iPhone, mint a Note 8, a dél-koreai cégnek annál jobb.

A fent említett 3-D érzékelők pedig a kibővített valósághoz kellenek, amire mostanában nagyon ráfeküdt a cupertinoi cég. Nem teljesen világos itt mi lehet a gond, talán a nehézkes legyártás. Valamelyest megerősíti a hírt, amit ettől függetlenül pletyka szinten érdemes kezelni, hogy az Apple ellátási lánc is az iPhone 8 (vagy iPhone X) várható késéséről tett jelentést. Azért nem kell nagyon meg ijedni az ifanoknak, hiszen legrosszabb esetben is ott lehet majd a karácsonyfa alatt az eddigi legdrágább iPhone készülék. Olyan pletykákat is hallani, hogy az szeptemberi bemutató után már előrendelhető lesz az újdonság.unnamed (1)

MEGOSZTÁS