Az utolsó negyedévben már új nyelveket tanulhat a Bixby

A Samsung idén indította el a Galaxy S8 szériával a legújabb intelligens asszisztensét a Bixby-t. Mint azt már tudjuk a bejelentés március 29-én történt, egy időben a cég zászlóshajóinak bemutatásával. Sajnos egyenlőre viszont még nem annyira fejlett ez a technológia mint ahogyan előtte hallani lehetett róla, így sokaknak talán csalódást is okozhatott az asszisztens tudása. Valószínűleg a Samsungnál is tisztában voltak ezzel, hogy az újdonság még egyenlőre nem tudja hozni az elvártakat, ezért a show-n külön kiemelték, hogy több fejlesztésre szorul a szoftver, ami a későbbiekben frissítésékkel fog megérkezni.

Arról nem is beszélve, hogy egyenlőre még csak angol és koreai nyelven lehet kommunikálni az asszisztenssel.
Úgy tűnik feltűnt az első reménysugár arra vonatkozóan, hogy nemsokára egy újabb nyelvvel gazdagodik Bixby nyelvtudása! Annyira azért nem kell örülni, ugyanis a gyártó német weboldalán bukkantunk a lent látható képre, ami arról árulkodik, hogy hamarosan bővülni fog az asszisztens nyelvtudása a német nyelvvel. Egyenlőre még pontosat nem tudni, de az utolsó negyedévben számíthatunk az ezt hozó frissítésre.

Arról, hogy magyarul mikor beszélgethetünk Bixby-vel egyenlőre semmit sem tudni, addig is reméljük a legjobbakat ezzel kapcsolatban.

bixx

 

MEGOSZTÁS