Csendben bemutatkozott a Huawei Enjoy 7 Plus

A Huawei P10 után is sorra érkeznek az újabbnál újabb mobilok a kínai gyártótól. A következő a szép csendben debütáló az Enjoy 7 Plus. Mint azt már megszokhattuk Enjoy széria következő modellje sem hoz szégyent a nevére, ugyanis a mobil egész jó hardveres felépítést kapott.

Apróbb változásokra kell számítanunk az elődhöz képest már a megjelenítő terén is, ugyanis ezúttal már 5,5 hüvelyken tevékenykedhetünk, viszont még továbbra is maradt a 720p felbontás, ami egy átlagos felhasználónak teljes mértékben megfelelő lehet. A készülék akkumulátorának kapacitása 4000 mAh, vagyis 100 mAh-val kevesebb mint az Enjoy 6 esetében. A rendszerchip ugyan nem a legújabb Qualcomm CPU, de azért még manapság is jól pörög a készülékben lévő Snapdragon 435 is képes hozni a tőle elvártakat, mely mellett még egy Adreno 505 grafikus gyorsító is megtalálható. Az appok közötti gördülékeny váltásra 3 gigabájt rendszermemóriát kapunk, a tárolásuk pedig 32 GB belső tárolón működik, ami helyhiány esetén tovább bővíthető.

A hátlapra 12 megapixeles LED villanóval és autófókusszal ellátott kameramodul került, ami maximálisan Full HD minőségű videók rögzítésére képes. Az előlapon pedig egy 8 megapixeles kamera található, ez utóbbi szintén Full HD minőségben rögzít. Pozitívum, hogy dual sim támogatással érkezik a modell, a rendszer pedig már Android 7.0, tehát Nougat, viszont a töltés még egyenlőre a szokásos micro USB csatlakozón keresztül történik. Természetesen a hátlapon ujjlenyomat olvasó is található, még a hónapban, fekete, fehér és arany színekben juthatunk hozzá a készülékhez.

enjoy 7

 

MEGOSZTÁS