Még bejöhetnek a Samsung számításai az S8 terén

Óriási az érdeklődés a Samsung Galaxy S8/S8 Plus mobilok iránt. Legalábbis ez derül ki a Samsung által nyilvánosságra hozott statisztikákból. Egyenlőre csak a cég anyaországában leadott előrendelések alapján több mint 550.000 darabot foglaltak le két nap alatt a felhasználók. Ez pedig 5-ször több mint a Galaxy S7 előrendeléseinek száma még anno több mint egy évvel ezelőtt. Valamint az előrendelt Note 7 modelleknek jóval a dupláját is kiteszi a jelenlegi S8 és S8 + előrendelők száma.

A Samsung bőszen azt tervezi, hogy a tavalyi modell eladási rekordját megdönti majd az új zászlóshajóval, de a jelenlegi statisztikák alapján ötszörös mennyiségben előrendelt Galaxy S8 és S8+ modellek egyenlőre csak az alap S7 dél-koreai előrendeléseivel lettek összehasonlítva és azt mindannyian jól tudjuk, hogy a Galaxy S7 edge jóval népszerűbb volt nála, mivel világszerte a felhasználók 64% ilyet rendelt ilyen készüléket.
Egyenlőre még nehéz beszélni a globális előrendelők számáról, mert azt nem osztotta meg a Samsung, de tavaly az S7 és S7 edge modelleket összesen 17,2 millióan rendelték elő, ami mellett ez az 550 ezer már eltörpül. Mivel az előrendelés óta még csak 2 nap telt el, ezért még bőven megdőlhet a tervezett rekord.

elore

 

MEGOSZTÁS