Még mindig egy 3 éves mobil a legnépszerűbb az Egyesült Államokban

A kínai piac mellett a Samsung egyik legfontosabb szereplője az amerikai okostelefon piac. Mint mindenhol, itt is a legvártabb eszközök az Apple mobiljai mellett a Samsung újdonságai. Viszont úgy tűnik, hogy nem mindenki cseréli le mindig a legújabbra a készülékét.

Legalábbis ez derül ki a KantarWordpanel piackutató cég egyik legfrissebb elemzéséből. Az Egyesült Államok piacát a Samsung mobilok közül 15,6 %-ban a 2014-ben hatalmas sikereket elért Samsung Galaxy S5 uralja.  Még abban az évben rengetegen megvették az államokban a Samsung csúcsmobilját, de azért a mostani újdonságok sincsenek elmaradva a jó öreg S5 mellett. A második helyen ugyanis a Galaxy S7 áll a maga 11,5 százalékával, melyet szorosan a Galaxy S6 követ 11,4 %-al, majd végül a Galaxy S7 edge 5,8 %-os elterjedéssel. Még a maga idejében ámulatba ejtett mindenkit a Samsung a vízálló S5-el azóta pedig már mondhatni alap dologgá vált a vízállóság mint az ujjlenyomat olvasó is, már ezek sem csak a legdrágább csúcsmobilokban találhatóak meg.

Pár hónapon belül megtudhatjuk, hogy megvalósultak-e a Samsung számításai a Galaxy S8/S8 + terén, ugyanis megszeretnék dönteni a Galaxy S7/S7 edge eladási rekordjait, talán az újdonság is ilyen népszerű lesz a végén a kontinensen.

566171.samsung-g900f-galaxy-s5-i9600-16gb

 

MEGOSZTÁS