Vöröses árnyalatra panaszkodnak a felhasználók az S8 kijelzőjén

Az előrendelést követően egyes országokban már meg is kezdődött a Galaxy S8 és S8 + mobilok kiszállítása tulajdonosaik részére. Ahogy a felhasználók kézhez kapták a mobilt természetesen meg is érkeztek az első kritikák a készülékekkel kapcsolatban. Mint azt már tudjuk minden Samsung zászlóshajónál a megjelenést követően apróbb hibák lépnek fel, melyet a gyártó igyekszik minél előbb kijavítani.

Ezúttal az idei zászlóshajók megjelenőjét érték az első kritikák, ugyanis, az fehér alapon vöröses árnyalatú. Talán szabad szemmel annyira nem is érzékelhető ez csak talán más mobilok mellett, de egyenlőre még nem kell megijedni, ugyanis nem egy újabb hibáról van szó, legalábbis a Samsung közleménye szerint. Melyben azt írják, hogy csak egy beállítási problémáról van szó, ami a szín panel segítségével orvosolható.

s8_x

Ennek ellenére a Korea Herald szerint több felhasználó arra panaszkodott, hogy a színpanel segítségével sem tudta megoldani ezt a problémát, többen már el is kezdtek spekulálni a történtek miatt. Egyesek szerint ez a Samsung által használt mélyvörös AMOLED panelnek köszönhető ez a színárnyalati probléma, melyet természetesen mielőbb megpróbálnak majd egy frissítéssel javítani.

Galaxy-S8-Color-262x540

MEGOSZTÁS