Pár hónapon belül érkezhet az első dupla kamerás Samsung mobil

A KGI neves elemzője Ming-Chi Kuo tippjei általában nagyon megbízhatóak szoktak lenni. Egyes készülékek esetében, hónapokkal a megjelenés előtt olyan információkhoz jut hozzá, amik a legtöbb esetben igaznak bizonyulnak.

Ezúttal a Note 8-al kapcsolatban tett szert infóra, aminek első sorban a dupla kamerákat preferáló felhasználók fognak örülni. Kuo szerint az egyik modul a Galaxy S8 mobiloknál bemutatkozott 12 megapixeles egység lesz, a másik pedig 13 megapixeles, 3x-os zoomal és hatelemes lencserendszerrel. Mindkét esetben kapunk optikai képstabilizátort és az utóbbinál is lesz a dual pixel technológia. Az elemző szerint lényegesen jobb kamerarendszert kap az eszköz mint az iPhone 7 Plus. Ezen azért nincs semmi meglepő, hiszen addigra lassacskán egy éves lesz az Apple csúcsmobilja.

Várhatóan 6,4 hüvelykes Super AMOLED panelre számíthatunk, QHD + felbontás mellett, a lapkakészlet Snapdragon 835 vagy Exynos 8895. Az ujjlenyomatolvasó a hátlapon, de az sincs kizárva, hogy a kijelző alatt lesz fellelhető. Ha mindezt sikerül összehoznia a Samsungnak akkor nagyon jó évre számíthatnak. A KGI korábbi becslési szerint 40-45 millió Galaxy S8 és S8 Plus talál gazdára, de látva a folyamatosan növekvő előrendelések számát, 50-55 millióra emelték a darabszámot. Feltehetően a vörös képernyős mizéria sem állítja meg a Samsungot és a Galaxy S8 széria tagjai lesznek a cég eddigi legsikeresebb mobiljai.

Note 7
A képen a Note 7

 

 

MEGOSZTÁS