Javul a videók stabilitása az Android 7.1-nek köszönhetően

Nem is olyan régen érkezett meg a legfrissebb Nougat rendszer a OnePlus 3T készülékekre. A 7.0 verziószámú platformot ezúttal már a 7.1 váltotta le és ahogy az lenni szokott a frissítés előtt tájékozódhattunk róla, hogy milyen újdonságokat és  javításokat hoz magával az update.

A OnePlus 3T esetében az új rendszer a felvett videók stabilitását is hivatott javítani, amit a gsmarena-nál azonnal le is teszteltek és meglepő lett a végeredmény. Két OnePlus 3T készülékkel vettek fel egy rövidebb klipet, az egyiken még a korábbi a másikon pedig már a legfrissebb rendszer volt a végén pedig a kettőből egy videót kaptunk a két mobil által készített képkockákból. A megszokottakkal ellentétben pedig ezúttal igazak voltak a frissítés előtti információk, ugyanis szemmel láthatóan javult a stabilitás. Már az elején szembesülhetünk pozitívumokkal a minőség terén, de az utolsó másodpercekben meghökkentő javulás tapasztalható.

Azt azért hozzátették a tesztet követően, hogy ez csak Full HD felbontás mellett érhető ez el, 4K felbontásnál továbbra is változatlan a helyzet. Remélhetőleg egy újabb frissítéssel ezt is kijavítják majd.

MEGOSZTÁS