Kiszivárogtak a Xiaomi Mi Mix 2 hardverspecifikációi?

Annak ellenére, hogy a Xiaomi következő kávamentes csúcskészülékéről a Mi Mix 2-ről egyenlőre még sokat nem tudni, már meg is jelent egy online kiskereskedő kínálatában. Korábban már röppentek fel pletykák a Mi Mix 2-vel kapcsolatban, de ezeket senki sem erősítette meg, sőt még arról sem hallottuknk, hogy készülőfélben van a készülék. Egyedül a cég vezérigazgatójának egy nyilatkozata a biztos, ez pedig az, hogy céljuk egy teljesen kávamentes készülék elkészítése ami a Mi Mix méltó utóda lehet. Ez pedig mondhatni elég bizonytalan kijelentés, mivel évek telhetnek el mire kezünkben foghatjuk a készüléket.

Ugyan volt már rá példa, hogy egy kiskereskedő előretelhetőként feltüntetett lészüléket a kínálatában és a későbbiek során hozamosabb időn belül valóban megjelent az oldal adatlapján szereplő információkkal, de most azt kell mondjuk, hogy valószínűleg nem igazak a GearBest weboldalán látható adatok.

Ezek szerint Snapdragon 835 rendszerchippel lesz hamarosan elérhető a készülék, mely mellé egy 6,4 hüvelykes 2540 x 1440 pixelfelbontású AMOLED panelt kapunk. A rendszermemória és tároló 4 GB/128 GB, 6 GB/128 GB és 8 GB/256 GB lehet. A weboldal szerint 19 megapixeles hátlapi és 13 megapixeles előlapi kamerával érkezik a mobil, mindezt pedig egy 4500 mAh teleppel rendelkező akkumulátor táplálja majd energiával.

Az adatlapon szereplő képet is megoldották egy renderképpel, azért érdekességképpen érdemes lehet rákattintani az értesítést kérek menüpontra.

miix2

MEGOSZTÁS