Kiszivárogtak a Xiaomi Mi Mix 2 hardverspecifikációi?

Annak ellenére, hogy a Xiaomi következő kávamentes csúcskészülékéről a Mi Mix 2-ről egyenlőre még sokat nem tudni, már meg is jelent egy online kiskereskedő kínálatában. Korábban már röppentek fel pletykák a Mi Mix 2-vel kapcsolatban, de ezeket senki sem erősítette meg, sőt még arról sem hallottuknk, hogy készülőfélben van a készülék. Egyedül a cég vezérigazgatójának egy nyilatkozata a biztos, ez pedig az, hogy céljuk egy teljesen kávamentes készülék elkészítése ami a Mi Mix méltó utóda lehet. Ez pedig mondhatni elég bizonytalan kijelentés, mivel évek telhetnek el mire kezünkben foghatjuk a készüléket.

Ugyan volt már rá példa, hogy egy kiskereskedő előretelhetőként feltüntetett lészüléket a kínálatában és a későbbiek során hozamosabb időn belül valóban megjelent az oldal adatlapján szereplő információkkal, de most azt kell mondjuk, hogy valószínűleg nem igazak a GearBest weboldalán látható adatok.

Ezek szerint Snapdragon 835 rendszerchippel lesz hamarosan elérhető a készülék, mely mellé egy 6,4 hüvelykes 2540 x 1440 pixelfelbontású AMOLED panelt kapunk. A rendszermemória és tároló 4 GB/128 GB, 6 GB/128 GB és 8 GB/256 GB lehet. A weboldal szerint 19 megapixeles hátlapi és 13 megapixeles előlapi kamerával érkezik a mobil, mindezt pedig egy 4500 mAh teleppel rendelkező akkumulátor táplálja majd energiával.

Az adatlapon szereplő képet is megoldották egy renderképpel, azért érdekességképpen érdemes lehet rákattintani az értesítést kérek menüpontra.

miix2

MEGOSZTÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here