Koncepcióképeken a Nokia 9

Egyenlőre még hivatalosan megerősített tényeket nem tudni a Nokia érkezőben lévő csúcsmobiljával kapcsolatban, de ha az eddigi pletykák igazak akkor a Qualcomm legújabb rendszerchipjét kapja majd a zászlóshajó. A HMD Global által feltámasztott Nokia 9 néven érkező készülék a korábbi Nokia mobilokhoz hasonlóan Carl Zeiss optikát kaphat, melyből kettő lencse is felkerülhet a hátlapra. A megjelenítő esetében egy 5,5 hüvelykes QHD felbontású AMOLED panelt kapunk és jó eséllyel vízálló lesz a telefon.

Persze ezek az információk még nem biztosak, de ez nem lehet akadálya annak, hogy koncepcióképeket készítsenek a mobilról. A legfrissebb koncepciót a phonedesigner csapatának köszönhetjük, akik több képet is alkottak a sokak által várt készülékről, ezeket lentebb tekinthetitek meg.
Mint az látható, a dizájn meghökkentően hasonlít a Nokia 6-hoz, de azért rögtön szembetűnik, hogy ez esetben egy komolyabb mobilról van szó. Külön kiemelték a mobil hátlapját, ahol két kameramodul és a LED villanó kap helyet. A képernyő/test arány is egész meggyőző lett, illetve oldalt teljesen kávamentes a modell a koncepció alapján. Egyenlőre egy kérdés merülhet fel a képeket látván, ez pedig az ujjlenyomat olvasó, a gyártó ezt a nélkülözhetetlen azonosítót biztosan nem fogja kihagyni.

Azért meg kell jegyezni egész szép munkát végeztek a phonedesigner tagjai, nem lenne hátrány ha egy ehhez hasonló mobilt kapnánk.

MEGOSZTÁS