Egy népszerű Samsung mobil utódja járt a GeekBench tesztjén

A Galaxy S és A sorozat mellett talán még a legnépszerűbb a felhasználók köreiben a J széria. Még 2015-ben kaptunk az első modellt a termékcsaládból és a cég többi kelendő mobiljához hasonlóan ebből a szériából is érkeznek folyamatosan az idei változatok.

Már hónapokkal ezelőtt lehetett hallani a J3 (2017) érkezéséről, de a J7 (2017)-el ellentétben még mindig nem juthatunk hozzá a készülékhez. Legutóbb a GeekBench tesztjét látogatta meg az újdonság és úgy tűnik, hogy a korábbi hiedelmekkel ellentétben nem Snapdragon 430 rendszerchippel fog érkezni a modell, hanem a gyártó saját fejlesztésű Exynos 7570 processzorát kapja majd meg.
A CPU mellé 5 hüvelykes 720 p felbontású megjelenítőt kapunk, mely mellett továbbá 2 GB RAM és 16 GB bővíthető belső tároló lesz megtalálható a mobilban. Az már biztos, hogy Android Nougat rendszerrel érkezik az újdonság. Egyedül a kamerák és az akkumulátor terén nem lehet még biztosat tudni, utóbbiból 2600 mAh-s telepről lehetett hallani, a kameramodulok pedig első körben csak 2 és 5 megapixelesek voltak, de már lehetett 5 és 8 megapixeles egységekről is érkeztek információk, utóbbi talán inkább hihetőbb ugyanis manapság már elég gyengécske egy 5 megapixeles hátlapi modul, az előlapi 2 megapixelről pedig inkább ne is beszéljünk. A megjelenésről továbbra sem tudni még igazán semmit.

geekb

MEGOSZTÁS