Fotókon az iPhone 8 egy kezdetleges prototípusa?

Leaker Benjamin Geskin tervező azt állítja, hogy kapott egy kezdetleges iPhone 8 készüléket ami az eredeti modell mérethű mása. Azt le kell szögeznünk már most az elején, hogy ez nem működik, csak egy a GSM boltokban látható “bemutatódarab” ez esetben talán túlzó volt ez a kifejezés ugyanis a hátlap nagyon kezdetleges, még csak színt sem kapott és a fémes megmunkálás nyomai is jól láthatóak rajta.

Geskin elmondja, hogy bár a telefon megjelenése alkalmával vastagnak tűnik, méretben mégis megegyezik az iPhone 7-el, tehát 7 mm vastagságú. Ugyan bemutatódarabról van szó, de Geskin szerint az ujjlenyomat olvasó a megjelenítőben helyezkedik majd el a lighthing csatlakozó felett. A képernyő ezúttal már a készülék elejének nagyobb részét kiteszi és azon home gomb nem látható, tehát inkább a Galaxy S8-hoz hasonló és ezzel már a megszokott iPhone dizájntól kaptunk is egy pici eltérést. A hátlapon az eddig kiszivárgott információkat/képeket megerősítvén látható a dupla hátlapi kamera helye.
Itt megragadva az alkalmat visszatérve az ujjlenyomat olvasóhoz, ami Geskin szerint a megjelenítőben kap majd helyet, valószínűleg abból következtetett arra a feltételezésre, hogy itt helyezkedik majd el, mert a korábbiakkal ellentétben annak helye a hátlapon nem látható. Aki nem tudna róla a napokban felbukkant egy tervrajz a mobilról, ahol a hátlap közepén helyezkedett ez az ujjlenyomat olvasó. Sokan el is szörnyülködtek a látottakat követően, de úgy tűnik, hogy mégis megnyugodhatunk ezzel kapcsolatban.

ipp

Azt azért nem árt megjegyezni, hogy már több kép is árulkodott arról, hogy a dupla hátlapi kamera lencséi a közeljövőben már egymás alatt kapnak helyet, talán ez már úgy látszik biztos a mobillal kapcsolatban. Ezek a lentebb látható Geskin által készített fotókon is így helyezkednek el. Persze azért biztosra ne vegyük a látottakat, lehet, hogy minden teljesen másképp fog alakulni, a bejelentésig még egy 5 hónapot biztosan várnunk kell.

MEGOSZTÁS