Ennél olcsóbb dupla kamerás mobil nem létezhet

Az elmúlt évben igen sokat hallatott magáról a kínai Bluboo, talán a cég egyik leghíresebb készüléke a Bluboo EDGE volt. Ez a mobil külsőleg szinte teljes mértékben hasonlított a Samsung Galaxy S7 edge-re, csupán a hardveres felépítés és az árcédula kivételével voltak tapasztalhatóak változások. Akkoriban potom 30 ezer forintért lehetett megvásárolni a készüléket és aki csak a dizájn miatt szeretett volna ilyet és sok pénzt nem tudott rá áldozni az meg is tette.

A Bluboo-tól nem áll távol a dupla kamerás mobilok kiadása sem, már egy alkalommal kaptunk egy dupla lencsés készüléket akkoriban Bluboo Dual néven. A napokban megjelenő Bluboo újdonság a D1 nevet kapta és majdnem fele annyiba kerül mint az előző kétkamerás Dual.

Ezúttal egy 141,4 x 71,7 x 9,35 milliméteres házban érkezik az újdonság melyben egy 5 hüvelykes HD felbontású Sharp megjelenítő kap majd helyet. A készülék egy négymagos MediaTek MT6580 SoC rendszerchipet kapott, melynek órajele magonként 1,5 GHz. A rendszermemória 2 GB mely mellé 16 gigabájtos tárolót kapunk, utóbbi microSD kártyával akár 256 GB-ig bővíthető. Az akkumulátor 2600 mAh teleppel rendelkezik, viszont az árért cserébe meg kell elégednünk a hagyományos micro USB csatlakozóval.

bul2

Térjünk ki a kamerára, a hátlapon kettő modul található, egy 8 és egy 2 megapixeles. A fénykép elkészítése a 8 megapixeles kamerával történik, míg a 2 megapixeles modul a mélységélességért és más egyéb hatások rögzítéséért felelős. Az előlapra egy 5 megapixeles modult kaptunk egy gyengébb LED villanó kíséretében, ami a sötétben készült szelfiket lesz hivatott világosabbá tenni.

Bluboo-D1-Price

Az árazás terén az első 20 felhasználó potom összegért, vagyis 9,99 euróért vásárolhatta meg az újdonságot, de a többieknek sem kell szomorkodni, ugyanis ha kicsúsztak volna a TOP20-ból még május 7-ig 69,99 euróért megvásárolhatják a D1-et ami egyébként Andoid 7.0 rendszerrel és villámgyors 0,1 másodperces beazonosításara képes ujjlenyomat olvasóval érkezik.

blu3

MEGOSZTÁS