Három Pixel eszköz érkezik ebben az évben

Három Pixel eszköz érkezik ebben az évben

Azt már tudtuk, hogy ebben az évben sem maradunk Google Pixel mobil nélkül. Talán az sem meglepő, hogy a vállalatnál úgy döntöttek, hogy az idei évre szánt eszközök Snapdragon 835 rendszerchippel lesznek majd felszerelve.

A Google választása a processzorra vonatkozóan egyáltalán nem meglepő, mivel a Qualcomm még nem jelentette be a 835 utódját, tehát mondhatni nem igazán volt más választás ezen a téren, ami hasonlóan ilyen nagy teljesítményre képes mint a 10 nanométeres lapka. A Google-nél még hónapokkal ezelőtt azt mondták, hogy minden Pixel készülék 3 éves támogatás kap majd a közeljövőben. Mindezek mellett megtudtuk az idei évre szánt Google csúcsmodellek kódneveit is, az alap Pixel az elkövetkezendő hónapokban Muskie néven tűnhet majd fel. Míg ezzel szemben a Pixel XL pedig a Walleye kódnevet kapta.

Érdekes módon azonban egy harmadik modell is feltűnt amiről egyenlőre annyit tudni, hogy a Taimen kódnevet kapta. Már meg is kezdődtek a találgatások az eszközt illetően, többek szerint a Motorola Nexus 6 folytatásáról van szó, ami azt jelenti, hogy még a Pixel XL-nél is nagyobb megjelenítőt kapunk, de az is lehet, hogy a Google Pixel C tablet újabb generációja van érkezőben.

Úgy tűnik tartogat számunkra meglepetéseket a Google ebben az évben is, érdemes lesz odafigyelni a keresőóriásra.

 

Előző Töltésbajokkal küzdenek a Galaxy S8 Plus felhasználók
Következő Ennél olcsóbb dupla kamerás mobil nem létezhet

0 Hozzászólás

Még nincsenek hozzászólások!

Te lehetsz az első aki hozzászól ehhez a hírhez