Három Pixel eszköz érkezik ebben az évben

Azt már tudtuk, hogy ebben az évben sem maradunk Google Pixel mobil nélkül. Talán az sem meglepő, hogy a vállalatnál úgy döntöttek, hogy az idei évre szánt eszközök Snapdragon 835 rendszerchippel lesznek majd felszerelve.

A Google választása a processzorra vonatkozóan egyáltalán nem meglepő, mivel a Qualcomm még nem jelentette be a 835 utódját, tehát mondhatni nem igazán volt más választás ezen a téren, ami hasonlóan ilyen nagy teljesítményre képes mint a 10 nanométeres lapka. A Google-nél még hónapokkal ezelőtt azt mondták, hogy minden Pixel készülék 3 éves támogatás kap majd a közeljövőben. Mindezek mellett megtudtuk az idei évre szánt Google csúcsmodellek kódneveit is, az alap Pixel az elkövetkezendő hónapokban Muskie néven tűnhet majd fel. Míg ezzel szemben a Pixel XL pedig a Walleye kódnevet kapta.

Érdekes módon azonban egy harmadik modell is feltűnt amiről egyenlőre annyit tudni, hogy a Taimen kódnevet kapta. Már meg is kezdődtek a találgatások az eszközt illetően, többek szerint a Motorola Nexus 6 folytatásáról van szó, ami azt jelenti, hogy még a Pixel XL-nél is nagyobb megjelenítőt kapunk, de az is lehet, hogy a Google Pixel C tablet újabb generációja van érkezőben.

Úgy tűnik tartogat számunkra meglepetéseket a Google ebben az évben is, érdemes lesz odafigyelni a keresőóriásra.

 

MEGOSZTÁS