Gatyánk rámehet ha összetörjük a Galaxy S8/S8+ mobilunkat

Nyugodtan kijelenthetjük, hogy gyönyörűek lettek a Samsung vadonatúj zászlóshajói. Még a konkurens Apple rajongók táborának nagyobb része is kijelentette, hogy valóban tetszetősre sikerült a készülék. A mobile megjelenésének legmeghatározóbb része a keret nélküli megjelenítő, ami már magában is igen drága darab.

Ezért is nem árt vigyázni a készülékre, ha tehetjük óvjuk mindenféle külső hatástól, kijelzővédő fólia, vagy üvegfólia segítségével. Persze ez még nem minden, mert egy strapabíró tokkal is el kell látunk a mobilt ha nem akarunk nagyon sokat fizetni egy megjelenítő cseréért.
A hivatalos szervizekben a tavalyi S7 edge modell kijelző cseréjének ára 85-90 ezer forintba kerül, ami még mos is igen nagy összegnek számít így egy év elteltével, hála a hajlított széleknek. Viszont az S8/S8 + kijelzőjének cseréje még ennél is drágább, ugyanis 25%-al kell majd többet fizetnünk ennek a fontos alkatrésznek a cseréjéért mint az S7 edge esetében. Ez által már rögtön 100 ezer forint feletti összeget kapunk és a nagyobb S8 Plus 6,2 hüvelykes megjelenítőjének cseréje még ennél is drágább lehet.

Ezért az összegért akár már egy másik mobilt is vehetünk, amin nem árt elgondolkodni, ha fontos a vízállóság, egy ilyen szerviz előtt mindenképp tartsunk szem előtt, hogy nem mindegy hol javíttattjuk, előfordulhat, hogy búcsút inthetünk ennek a tulajdonságnak, mivel az utólag beszerelt alkatrész már sosem lesz olyan jól szigetelt mint a gyári.

S7 S8

 

MEGOSZTÁS