Nagyon sok az előrendelő, kevés a legyártott Mi 6 készülék

A tervek szerint április 28 lesz a Xiaomi Mi 6 első értékesítési napja. Egyenlőre ezen a napon még csak a JD.com oldalon előregisztrálók kaphatják meg az újdonságot ami a Snapdragon 835 és a
6 GB rendszermemória általi teljesítménye és ára miatt még a Samsungnak is okozott kellemetlen meglepetéseket.

Ennek, illetve az elmúlt időszakban kialakult felhasználói megelégedettségnek köszönhetően igen magas az érdeklődés már most a cég jelenlegi csúcsmobilja iránt. Egyenlőre még csak a kínai Jingdong oldalán lehet előregisztrálni a készülékre és pár nap alatt már több mint 1 millióan meg is tették ezt, ez a szám pedig továbbra is folyamatosan növekszik. Egyáltalán nem meglepő a hatalmas érdeklődés, csak egy probléma van ezzel, még pedig az, hogy egyes információk alapján az első körben csak 80.000 egységet fognak értékesíteni, ami miatt biztosan több felhasználó csalódott lesz. Ha az 1 millió előrendelő fele lemondaná a rendelését még akkor sem tudja majd a gyártó megfelelő példányszámban piacra dobni a készüléket.

A cég anyaországában 2499 Yuan-ba kerül az újdonság és egyenlőre még csak fekete színben lehet majd kapni, ez az összeg átváltva kb. 110 ezer forintnak felel meg, persze hazánkban ettől jóval drágább összegre kell majd annak számítani aki ilyet szeretne.

mi-6-reservations

 

MEGOSZTÁS