Renderképek és videó érkezett a Galaxy Note 8-hoz

Már biztosan tudjuk, hogy a Samsung dolgozik a Note széria következő készülékén, mint ahogy az már az eddig kiszivárgott kódnevéből is kiderült. A Note 7 csúfos leégése szerencsére nem tántorította el attól a gyártót, hogy újabb modellel érkezzen idén a ceruzás telefon, pedig lehetett korábban erről is hallani.

Mint ahogy az ilyenkor lenni szokott meg is érkezett a következő render a készülékhez, ezúttal a DBS Design szemszögéből tekinthetjük meg, hogy ők hogyan is gondolnak a mobilra. A koncepció szerint egy 6,4 hüvelykes QHD + felbontású megjelenítővel érkezik majd a készülék, ami a Galaxy S8-hoz hasonlóan két oldalt keret nélküli lesz, viszont meglepő módon nem edge kijelzővel képzelik el a modellt.
Ha a pletykák igazak akkor a Note 8 lehet a gyártó első két kamerás mobilja, bár erre még nem kell mérget venni, de ezt a DBS-nél is így gondolják, ezért a hátlapon két 16 megapixeles modullal hozták létre a koncepciót. Valamint az előlapra is kettő 13 megapixeles kamerát helyeztek el.

Visszatérve a készülék hátlapjára, ezúttal a vaku és a pulzusmérő alatt láthatjuk az ujjlenyomat olvasót, természetesen mint az előző modell ez is megkapná a vízállóságot.
A széria következő tagja Snapdragon 835 rendszerchippel, vagy ennek egy továbbfejlesztett változatával érkezhet egyes régiókba. A rendszermemória egyes piacokon a Galaxy S8-hoz hasonlóan pedig akár 6 GB is lehet. A készülék bemutatójára valamikor a második félévben számíthatunk.

 

 

 

MEGOSZTÁS