Nyakunkon a Samsung régi-új mobilja

Mint azt sokan tujátok a Samsung ismét piacra dobja a Galaxy Note 7 okostelefonokat. Persze azért némi módosításokra szükség volt, a további tűzesetek és kártérítési perek elkerülése céljából.

Ez főként az akkumulátornál mutatkozik meg, mivel a 3500mAh telepet a pletykák szerint 3200mAh-ra cserélték, de lehetett hallani már egy ennél is kisebb (3000mAh) verzióról is. A többi specifikáció változatlan marad. A vizsgálatok során kiderült, hogy a szűkösen elhelyezett akku miatt, kapott lángra a közel 300 ezer forintos készülék, így mindenképp javasolt volt, annak méret és teljesítménybeli cseréje. Bár korábban azt lehetett hallani, hogy a visszahívást követően már végleg búcsút inthetnek a tulajdonosok szeretett mobiljuknak, most fordult a kocka és rövid időn belül akár ismét kezeik közt tarthatják kedvencüket.note_7_17

Hogy pontosan mikor azt még senki sem tudja, de az  SM-N935KOR, SM-N935K, SM-N935L és SM-N935S gyári számmal rendelkező készülékek már FCC tanúsítványt is kaptak, így már mondhatjuk, hogy már a sarkon van a megjelenés. Első körben nagy eséllyel Dél-Koreában lesz beszerezhető a phablet, de a később más régiókban is hozzájuthatunk. Az már biztosra vehető, hogy Amerikában nem kerül vissza a boltok polcaira a Note 7, de ez bennünket szerencsére nem érint.

MEGOSZTÁS