Két új taggal bővül a Galaxy C széria?

Meglehetősen korlátozott a Galaxy C termékcsalád modelljeinek beszerzése, ugyanis a készülékeke hivatalosan csak az indiai és a kínai piacon kaphatóak. Az a széria “legnagyobb” tagja a Galaxy C9 Pro. A legfrissebb pletykák szerint pedig úgy tűnik, hogy hamarosan két újabb taggal bővül a Galaxy C család.

Az SM-C9100 és C9150 SM-/ 9158 típusszámú modellek a napokban tűntek fel és a pletykák szerint a Galaxy C10-ről és ennek egy nagyobb változatáról, valószínűleg C10 Pro vagy Plus-ról lehet szó. A modellek a középkategóriában kaphatnak helyet és az elődökhöz hasonlóan a kínai és az indiai piacra szánja őket a gyártó. Azt egyenlőre nem tudni, hogy a nagyobb típusszámú modell milyen néven érkezik, de a korábbi modellek alapján vagy a Pro nevet kapja, vagy pedig a Galaxy S8 Plus-hoz hasonlóan pozitív jelet kap a neve mögé.
Hardveresen egyenlőre semmit sem tudni a két készülékről, de ha a C9 Pro-ből indulunk ki akkor minimálisan 6 GB rendszermemóriára számíthatunk és ha a rossz nyelvek igazat beszélnek akkor a két készülék közül valamelyik (vagy mindkettő) lehet a Samsung első dupla hátlapi kamerával rendelkező mobilja.