Vázlatokon a következő OnePlus mobil

Több esetben tapasztalhattuk már, hogy egy-egy érkező mobilról a megjelenést megelőzően kézzel készített vázlatok látnak napvilágot. Szerencsére a későbbiekben az ilyen módon kiszivárgó képek nagy részben igaznak bizonyulnak.

Ezúttal a OnePlus fanok örülhetnek, s a nyáron érkező ötös számmal jelzett folytatásról tudhatunk meg érdekes infókat, valamint, hogy miként festhet a készülék. Elsőre szembetűnhet a hátlap, ami nagyon ismerős lehet főként a Google Pixel mobilokról. Úgy látszik az anyaghasználat során kerámia is felhasználásra kerül, ez külön pozitívum, viszont sajnos nem az egész ház készül ebből. A pletykák szerint kettő darab 12 megapixeles kamerát találunk a hátul, ezt részben a skiccek is megerősítik, de a pontos felbontásuk egyenlőre nem ismert.

Jó hír, hogy a képek alapján az előlapon is kettő darab kameramodulra bukkanhatunk, ezt pedig még nem sok gyártó mondhatja el mobiljairól. Feltehetően ez az oka, hogy hátul “csak” 12 megapixeles egységek lesznek hiszen a chipset ezen a téren be van korlátozva. Az eddigiek szerint Snapdragon 835 lapkakészletre és 6 vagy 8GB belső memóriára számíthatunk. A tárhely legalább 64GB, de aki ezt keveselné 128GB háttértárral rendelkező variánst is választhat.
hello5
Más is kiderült a szóban forgó csúcsmobilról, méghozzá magától a gyártótól! Bár eddig csak pletyka szinten volt a nyárra várható megjelenés, most a OnePlus közzétett egy posztot a legnagyobb kínai közösségi oldalon a Weibo-n. Itt a felső részen a lógót, lentebb pedig a Hello 5 feliratot láthatjuk. Valamit egy “Hey nyár! Adj nekem ötöt!” szöveget. Ezt szerintem senkinek sem kell magyarázni.

MEGOSZTÁS