Coolpad Cool Play 6 – Játékra tervezve

Hosszú hallgatás után bemutatta következő okostelefonját a Coolpad. A készülékkel a mobiljátékokat kedvelő felhasználókat szeretnék meghódítani, ugyanis a Coolpad Cool Play 6-ot hardveres felépítése alapján is játékra tervezték.

A mobil fém házas borítást kapott melybe egy 5,5 hüvelykes megjelenítő kapott helyet, ennek felbontása 1920x 1080 pixel. A teljesítményt a Qualcomm 64 bites Snapdragon 653 (4 x 1,95 Ghz és 1 x 1,44 Ghz) rendszerchipje biztosítja és egy Adreno 510 grafikus gyorsító ami mellé 6 GB rendszermemóriát kapunk, a tárolásnál pedig 64 GB áll majd rendelkezésünkre. A készülék dupla kamerával rendelkezik a hátlapon lévő ujjlenyomat olvasó felett, mindkettő egy 13 megpaixeles f/2.0 rekeszértékkel bíró Sony modul, melyek közül az egyik fényszűrővel nem rendelkezik, így a Huawei mobilokhoz hasonlóan monokróm fotókat is készíthetünk majd vele. Szelfiket az előlapon lévő 8 megapixeles kamera segítségével készíthetünk majd.

A készülék ütőkártyája a 4060 mAh teleppel rendelkező akkumulátor, ami akár 252 óra üzemidőt kínál. Mely mellett még 9 órányi internetes böngészést, 8 óra videó nézést és 6 óra extrém játékot ígér a gyártó. Egy intelligens hőmérséklet szabályzó technológiának köszönhetően a telefon még játék közben sem fog felmelegedni.

cool-play-6-4

A modell május 16-tól lesz megvásárolható a JD.com-on fekete és arany színekben és 1499 yüanba kerül majd, ami átszámítva kb. 62 ezer forintnak felel meg, ami igazán jó ár ilyen specifikációk mellett.

 

MEGOSZTÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here