Egy hónapot sem kell várni a Note 7R mobilokra

Mint azt korábban megírtunk a Note 7 a szeptemberben történt piacról való kivonást követően, pár hónap elteltével újra visszakerülhet a boltok polcaira. Ezt a döntést több hónapos tesztidőszakot követően hozták meg, illetve némi változtatásra szükség volt a további tűzesetek elkerülése céljából.

Ez pedig az akkumulátor terén mutatkozik meg, a többi specifikáció változatlan marad, ez alól kivétel az Android rendszer, ami immár Nougat lesz. A 3500mAh telepből valamelyest faragni kellett, mivel a pár hónapja nyilvánosságra hozott vizsgálati eredmények azt mutatták, hogy annak szűkös elhelyezkedése okozta a problémát. Ezért aki újra erre a telefonra pályázik be kell érnie 3200mAh-val. A Chosun Ilbo nevű dél-koreai híroldal tárta ország-világ elé, hogy a Samsung előzetes tervei szerint a phablet felújított változata a nem túl távoli jövőben, akár egy hónapon belül ismét beszerezhető lesz. Jó hír, hogy az árcédulából is lefaragott a gyártó, így nagyjából harmadával kevesebbet kell majd fizetnünk érte, mint előző év augusztusában.Galaxy_Note7

Ezért a pénzért egy olyan okostelefont kapunk, ami még most is megállja a helyét a piacon. A lapkakészlet Snapdragon 820, 4GB belső memória társaságában, 64GB tárhely bőven elég, de akár microSD kártyával is növelhetünk a háttértár méretén, a hátlapon pedig a Galaxy S7 mobilokban is helyet kapó 12 megapixeles kamerát találjuk. Sajnos egyenlőre nincs pontos infó arról mely országokban lehet majd szert tenni az eszközre, remélhetőleg nálunk is megvásárolható lesz. Ha többet szeretnél megtudni a szóban forgó készülékről, itt bővebben utána olvashatsz.

MEGOSZTÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here