BRÉKING: Első képen a OnePlus 5

A OnePlus 5 megjelenése már egyre közeleg, valamikor a nyár elején számíthatunk az érkezésére. A napokban futott egy kört Geekbench-ben az újdonság és elég meggyőző eredményeket tudott felmutatni.


A pletykák szerint a kínai cég palettáján elsőként, dupla kamerákat kap a készülék. Sőt, az előlapon is kettő modult találunk majd. A specifikációk terén csak a legjobbakra számíthatunk és nem is kell majd mélyen a zsebünkbe nyúlnunk, ha erre az oksotelefonra pályázunk. A lapkakészlet Snapdragon 835, amihez legalább 6, de inkább 8GB belső memóriát kapunk. A hét elején látott vázlatokhoz képest, némi eltérést felfedezhetünk a Weibo-ra ma kiszivárgott képen, úgy tűnik a hátlap marad egy színű, ahogy azt a gyártótól megszokhattuk.

oneplus5Az elkövetkezendő pár hétben szerintem egyre többet tudhatunk majd meg a OnePlus 5-ről és nem hinném, hogy sokat kell várni az első kémfotóra sem. Reméljük hamarosan az előlapról is lesz hasonló felvétel és beigazolódnak a hírek a dupla szelfi kamerákkal kapcsolatban is.
MEGOSZTÁS