Koncepció videón a Google Pixel 2

A Google Pixel és Pixel XL máig nagyon népszerű mobilnak számít. Legalábbis ott ahol van Google Store és beszerezhető az eszköz, nálunk egyenlőre nincs, de ettől függetlenül megtalálható mindkét készülék néhány webáruház kínálatában. Körülbelül 222 ezer forint a kisebbik darab, nagytestvéréhez pedig, már 239 ezer forintért lehet hozzá jutni. Nem is volt kérdés a kezdeti sikerek láttán, a folytatás, amiről már eddig is sok pletykát lehetett hallani.

A Concept Creator közzétett egy koncepció videót amin a Google Pixel 2-t tekinthetjük meg az ő elképzelésük szerint. A kereső óriás következő mobilja egyenlőre rejtély mindenki számára. Persze van néhány előre sejthető dolog, mint például az erősebb chipset, nagyobb akkumulátor és feltehetően a kijelzők is növekedni fognak. Nem örülnénk annak sem ha kimaradna a vízállóság, dupla kamera, vagy a káva nélküli kialakítás. Tehát elég nagyok ez elvárások a széria következő darabjait illetően. Az eddigiek alapján, csak valamikor az utolsó negyedévben számíthatunk a két mobil érkezésére, így egyenlőre kénytelenek leszünk beérni ezzel a videóval.

Specifikációk terén legalább Snapdragon 835 vagy egy jobb, még be nem mutatott darabot és 6GB belső memóriát jósolnak az elemzők. A legtöbb gyártóhoz hasonlóan itt számíthatunk némi áremelésre, ami azt jelenti, hogy több mint 300 ezret kell majd otthagynunk érte, ezért ha ilyen mobilra pályázol érdemes elkezdeni gyűjtögetni.

MEGOSZTÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here