A Galaxy S8 Plus-tól is nagyobb kijelzővel jöhet a Note 8

Nem is kell csak pár évet visszaemlékeznünk az előző Samsung zászlóshajókra és rögtön eszünkbe juthat, hogy az évek elteltével szinte egyre csak nőtt a modellek megjelenítőének mérete. Egészen addig amíg eljutottunk a jelenlegi zászlóshajókhoz az S8 és S8 + mobilokhoz. Míg tavalyi zászlóshajó kisebb változata 5,1 hüvelykes megjelenítővel rendelkezett a jelenlegi szintén kisebb méretekkel rendelkező S8 megjelenítője már 5,8 hüvelykesre sikerült. Tény, hogy a nagyobb megjelenítő ellenére a készülék még így is kisebb lett mint az 5,5 hüvelykes Galaxy S7 edge, de valószínűleg ez a kisebb megjelenítőt kedvelő felhasználókat nem fogja vigasztalni.

maxresdefault

Korábban már lehetett hallani arról, hogy az S széria után most ismét a Note került a porondra a Samsungnál, tehát mondhatjuk, hogy már a fejlesztés valamely fázisát biztosan elérte a ceruzás készülék legújabb 8-as változata. Ennek köszönhetően érkezhetett meg a legújabb pletyka a mobilról, mely szerint az eszköz még a Galaxy S8 Plus-nál is nagyobb, vagyis 6,3 hüvelykes megjelenítővel fog érkezni a jövőben, melynek képaránya 18,5 : 9 lesz.

Meg kell jegyezni tényleg nagyon jól néz ki a hatalmas megjelenítő, de a rövidebb ujjú felhasználóknak azért akadnak gondjai a hatalmas megjelenítővel. Remélhetőleg egy határt azért meghúz majd a Samsung is ezen a téren, ennél nagyobb már nem kell, de az is lehet, hogy csak egy valótlan pletykáról van szó.

 

MEGOSZTÁS