Videó árulkodik a soron következő Nokia mobilokról

Eddig három Nokia logóval ellátott Androidos telefont ismerhettünk meg a HMD Global jóvoltából, viszont a zászlóshajó -amit a legtöbben várnak- egyenlőre még nem jelent meg.

Az eddigi pletykák szerint a Nokia 9 névre keresztelt készülék, dupla kamerákkal és sok más gyártó csúcsmobiljához hasonlóan, Snapdragon 835 lapkakészlettel fog érkezni valamikor a nyáron, de legkésőbb szeptember elején. Nem mellékesen várunk még egy Nokia 7 ként ismert eszközt is ami, majd a középkategóriát fogja erősíteni. Sokat egyenlőre nem tudunk róluk, ám most kiszivárgott egy videó, amit állítólag egy olyan férfi készített, aki már évek óta szoros kapcsolatban van a HMD-el. A kisfilmet Evan Blass osztotta meg Twitter oldalán, nem mellékesen ő elég megbízható infókat szokott adni.

Négy darab okostelefont láthatunk a felvételen, ezek közül az egyik függőlegesen elhelyezett dupla kamerákkal rendelkezik, bár a készítő nem utal rá, de feltehetően ez lesz a Nokia 9. Láthatunk még, rajta kívül másik három mobilt is, ezek közül az egyik a Nokia 6-tól minimálisan eltérő hátlapi kamerával rendelkezik, talán ő lehet a Nokia 7. Mivel a forrás nem hivatalos érdemes a látottakat némi fenntartással kezelni, ettől függetlenül nem hinném, hogy az előző három készüléktől túlzottan eltérő külsővel jönnének a nagytesók.

MEGOSZTÁS