Megérkezett az első fotó a Samsung dupla kamerás mobiljáról

Pár hónappal ezelőtt még arról pletykáltak, hogy a Samsung első dupla hátlapi kamerával rendelkező telefonja a Note széria következő tagja lesz a közeljövőben. A hónap elején viszont úgy tűnt, hogy ez mégsem így lesz, mivel arról hallhattunk, hogy a Samsung Galaxy C10 mondhatja majd el magáról, hogy a cég első dupla hátlapi kamerával rendelkező mobilja. Egy frissen kiszivárgott képnek köszönhetően, most úgy tűnik, hogy valóban megdőlni látszik az, hogy a Note 8 lesz az első ilyen Samsung mobil, mivel a fotón az állítólagos Samsung Galaxy C10 látható.

galaxy_c10

Természetesen a látottakat a Samsung nem erősítette meg, de a kép igazán hitelesnek tűnik, mintha csak a Samsung-tól szivárgott volna ki, valószínűleg a gyártó legnagyobb örömére. Mivel a dél-koreai vállalat nem igazán szokott a megjelenés előtti készülékeiről információkat adni, így nem tudni, hogy mégis miképp fog működni a Galaxy C10 dupla kamerájának rendszere. Az viszont már most leszögezhető, hogy a látottak alapján furcsa módon a vaku a két lencse között fog helyet kapni. Látható, hogy a modell színétől eltérően a lencsék mellett található keret szürke színt kap majd és talán csak egy nagyon picit fog kiemelkedni a hátlapból, de az is lehet, hogy egy vonalban lesz vele, ez sajnos erről a képről nem állapítható meg.

Az eddig kiszivárgott információk alapján, Snapdragon 660 rendszerchippel fog érkezni a készülék. Mivel az első ilyen Samsung mobilról van szó, így biztosan számíthatunk majd egy bemutatóra, de ennek időpontja még ismeretlen, mint ahogy az árazás is, de a Samsungot ismerve mélyen a zsebünkbe kell majd nyúlnunk ha ilyet szeretnénk.

 

MEGOSZTÁS