Újabb képen pózol a gyönyörű Galaxy J7 (2017)

Már a múlt héten is láthattunk egy képeket az érkezőben lévő Samsung Galaxy J7 (2017)-ről, de most Ronald Quandt külföldi fiatalembernek köszönhetően egy újabb képet tekintetünk meg a készülékről, melyen ezúttal kék és rózsaszín színekben pózol a mobil. Mindezek mellett a fekete és az arany színű modellt is láthatjuk, viszont ezeknek csak a szélei tűnnek fel a képen.

Tehát a twitter oldalon megosztott bejegyzés szerint a Samsung Galaxy J7 2017, SM-J730 típusszámú készüléket láthatjuk fentebb. Mint az a kicsi képen is jól kivehető, a szélek a Samsung ígéretéhez hűen már egy picit lekerekítettek lesznek és meg kell jegyezni egész tetszetősre sikerült az új széria. Egyébként 5,5 hüvelykes FHD felbontású Super AMOLED megjelenítővel, Exynos 7870 rendszerchippel, Mali-T830MP2 grafikus gyorsítóval és 3 GB rendszermemóriával érkezik a modell. Az előlapra 12 a hátlapra pedig 13 megapixeles kamerát kapunk, mindkettő modul kap maga mellé egy LED villanót is, tehát nem lesz gondunk a sötétben szelfizéssel sem. A tárhely esetében 16 gigabájt áll majd rendelkezésünkre, de ez helyhiány esetén akár egy 256 GB kapacitású sd kártyával tovább bővíthető. A modell arany, fekete, rózsaszín és kék színekben fog érkezni, dupla, illetve egy sim-es változatban, méghozzá egy egész nagy 3600 mAh-s akkumulátorral.

Egyenlőre még a megjelenés nem ismert, de az eddigiek információk alapján már remélhetőleg nyáron megvásárolhatjuk az újdonságot.