Könnyen megismerhető lesz, egy felújított Note 7

Néhány hónappal ezelőtt a Samsung megerősítette, hogy a cég eddigi legnagyobb bukásának tulajdonított Galaxy Note 7 készülékek visszatérnek a piacra. Ezt a döntést főként környezetvédelmi célokból és persze nem mellékesen anyagi okokból is hozták.

Az akkumulátor kapacitását 3200mAh-ra csökkentették, így az már nem olyan szűkösen helyezkedik el a házban és remélhetőleg több tűzesetet sem fog okozni. Azt már tudjuk, hogy az Amerikai Egyesült Államokban biztosan nem lesz beszerezhető a phabelt, amit eddig Note 7R néven emlegettek, de a pontos megnevezése egyelőre még nem ismert. Voltak már pletykák Galaxy Note FE-ről is, az utóbbi két betű a „Fan Edition” kifejezést hivatott rövidíteni. Most kiszivárgott egy kép, amin állítólag egy ilyen Note 7 mobilt láthatunk, első ránézésre semmi eltérő nincs rajta, azonban a hátlap alsó részén felfedezhetünk egy “R” betűt. (Refurbished)

Így ezért könnyen megállapítható lesz, hogy éppen egy felújított darab vagy egy korábbi modell van a kezünkben. A specifikációk, a legfrissebb Android verziót eltekintve egyébként nem változnak, tehát Snapdragon 820, 4GB belső memória és 12 megapixeles hátlapi kamera. Egyenlőre megjelenési dátumot nem tudunk és az sem világos, pontosan mely régiókban, miként tehetünk majd szert az eszközre.