Szavazásra bocsátják a OnePlus 5 dobozát

Nincs olyan információ amit ne tudnánk a hamarosan bemutatkozó OnePlus 5 mobillal kapcsolatban, már a gyártótól is elég sok utalást kaptunk a készülékről a cég twitter csatornájának köszönhetően, valamint a GeekBench tesztjén is megvillantotta már fogait az eszköz.

A mobilban 6/8 GB rendszermemória lesz megtalálható a Qualcomm legerősebb rendszerchipje, vagyis a Snapdragon 835 mellett. A kamerarendszer terén is jelentős változásokra számíthatunk, mivel már 2 lencsét kapunk a hátlapra és az előlapra is. A cég továbbra sem hagy fel a készülék népszerűsítésével és ennek köszönhetően egy újabb lépést tettek annak érdekében, hogy a mobil és annak csomagolása elnyerje a vásárlók tetszését. Így most szavazásra bocsátották azt, hogy milyen dobozban kapjon helyet a telefon.

Mint látható van miből választanunk, a voksunkat pedig a weibo oldalán adhatjuk le, több szebb variáció is érkezett, de valószínűleg senkit nem fog eltántorítani a vásárlástól ha nem a neki tetsző doboz kapja a legtöbb szavazatot.