Felbukkant a Geekbench adatbázisában a Galaxy S8 Active

Több mint másfél hónapja hallottunk először a Galaxy S8 Active változatáról, ekkor a Netflix adatbázisában tűnt fel a kompatibilis készülékek között. Több mint két hét elteltével pedig már egy állítólagos fotó is kiszivárgott a készülékről, ugyan ezzel kapcsolatban megerősítést nem kaptunk, de dizájnban egyértelműen hasonlít a jelenlegi zászlóshajóra.


A mai nap folyamán ismét hallatott magáról a modell, ezúttal a Geekbench adatbázisában bukkantunk rá a készülékre, ahol a róla hallott hardverspecifikációs pletykák részben megerősítést is nyertek. Tehát ezek szerint valóban a Galaxy S8/S8+ mobilokhoz hasonlóan 4 GB rendszermemóriával és Snapdragon 835 processzort kap majd a zászlóshajó fokozottan ütésálló változata, a platform pedig természetesen Android Nougat lesz.

Az SM-G892A típusszámú modell mindezek mellett erejét is megmutatta, ahol az egymagos teszten 1842 pontot sikerült elérnie, a többmagos megmérettetés alkalmával pedig 6394 pontot sikerült összeszednie. Ezek alapján pedig ha nem sokkal is de maga mögé utasította a többi Galaxy S8 modellt, illetve a Xiaomi jelenlegi zászlóshajóját a Mi6-ot is, de még a HTC U11 és a Sony Xperia XZ Premium is elmaradt mögötte a pontszámok alapján.

Mint azt már tudjuk a lekerekített szélű megjelenítő helyett normál sík képernyőt kap a Galaxy S8 Active, az árazás és a pontos megjelenés egyenlőre még nem ismert.