Különös hibára panaszkodnak a OnePlus 5 felhasználók

A OnePlus 5 már több mint egy hete debütált és kapott már hideget, meleget a közvéleménytől. Első körben, talán a hibásan működő videó stabilizátorral akad gondjuk a tulajdonosoknak, ezt pedig több más malőr is kísérte.


Megtudhattuk az is, hogy nem nagyon ajánlott a farzsebben hordani a készüléket, mert könnyedén eldeformálódik, ha ráülünk. Majd egy kis csalásra derült fény, a készülék Geekbench eredményével kapcsolatban. Mint minden más gyártó esetében, tehát itt is akadtak problémák, a napokban már jött is egy javítás, ami több kompatibilitással kapcsolatos rendellenességre gyógyír. Most a felhasználók egy újabb bakira hívják fel a gyártó figyelmét, amit a média máris elnevezett, jelly effect, vagyis zselé hatásként. Főként Twitteren figyelhető meg a jelenség, de előfordul már, igaz csak elvétve, más weboldalaknál is. Légyegében ha fent vagy egy honlapon és görgetsz le, ezt követően hirtelen felfelé vagy fordítva, akkor olyan, mintha megnyúlna az oldal.

Ez azért nem olyan monumentális hiba, feltehetően a következő szoftverfrissítéssel már orvosolni is fogják. Ennél nagyobb gond ne legyen.