4500 mAh-s akkumulátorral érkezett az LG X Charge

LG X CHARGE ARRIVES IN NORTH AMERICA ON XFINITY MOBILE WITH POWER TO SPARE (PRNewsfoto/LG Electronics MobileComm U.S.A)

Az LG azért szokott meglepetéseket okozni a semmiből felbukkanó, valamely funkciójában kimagasló középkategóriás mobiljaival, így mutatkozott most be az LG X Charge is.


Az újdonság hardveres felépítése alapján nem mondható csúcskategóriás készüléknek, de azoknak a felhasználóknak akik mindennapjaikban nem tudják sűrűn tölteni mobiljukat vagy szeretik a kimagasló üzemidőt, biztosan kompromisszumot tudnak majd kötni ezzel. A mobil megjelenítője 5,5 hüvelykes 720p felbontású HD In-Cell panel, a számításokról pedig egy 1,5 GHz órajelen működő okta-core processzor gondoskodik.

A rendszermemória tekintetében 1,5 vagy 2 GB-ra számíthatunk régióról függően, a tároló pedig 16 gigabálytos, de micro sd kártyával akár 2 TB-ig is bővíthető. A hátlapon egy 13 megapixeles kamera helyezkedik el, míg az előlapra egy 5 megapixeles nagy látószögű modult kapunk. A telefon 154,7 x 78,1 x 8,4 milliméteres fizikai adottságokkal rendelkezik, súlya pedig 164 gramm, mindezt pedig egy 4500 mAh-s akkumulátor latja el a megfelelő energiával.

Android 7.0 rendszerrel csomagolhatjuk majd ki a dobozból, az árazás sajnos még egyenlőre nem ismert.