Három Sony mobil érkezhet augusztus végén

Mint ahogy az általában lenni szokott a Sony az MWC és az IFA eseményeken szokott sajtótájékoztatót tartani az új mobiltelefonjaival kapcsolatban, idén sem lesz ez másképp és több készülék érkezésére is számíthatunk.


Általában a Sony-nál jól titkolóznak és csak a bemutató előtti napokban tudhatunk meg mindent az érkezőfélben lévő mobilokról, ha éppen akad kiszivárogtató forrás aki nyilvánosságra hozza azokat. Ezúttal a show kapuinak hivatalos megnyitása előtt 1 nappal, vagyis augusztus 31-én 13 órakor fogják megtartani a szokásos sajtótájékoztatójukat, melyről azt beszélik, hogy három készülék is debütálni fog az eseményen. A múlt hónap történései alapján várhatóan az Xperia XZ1, XZ1 Compact és X1 készülékekre számíthatunk.

A pletykák alapján az XZ1 és XZ1 Compact, a Qualcomm népszerű Snapdragon 835 processzorával és 4 GB RAM-al fog érkezni, a kisebb modell 4,6″-os HD míg az XZ1 5,2 hüvelykes Full HD felbontású megjelenítővel és 3000 millaperórás akkumulátorral rendelkezik. Az X1 pedig Snapdragon 660 lapkával, 5 hüvelykes képátlóval, 4 GB RAM-al és 2800 mAh akkumulátorral kerül majd forgalomba az előzetes információk alapján.