Galaxy On Max néven jött a legújabb Samsung mobil

Mint arról a tegnapi nap folyamán beszámoltunk a Samsung bemutatta Galaxy On szériájának következő tagját, a készülék pedig a Max fantázianevet kapta.


Már az előző napon megjelent promóciós képek alapján arra lehetett számítani, hogy a mobillal éjszaka is szép fotókat készíthetünk, illetve arról is szó volt, hogy a cég egyik zászlóshajójának kameráját kapja meg az újdonság. Ugyan arról nem szólt a fáma, hogy mikori modellét, de a bemutatott eszköz az előlapra és hátlapra egy-egy 13 megapixeles kameramodult kapott. A Samsung szerint, ez által az On Max-nak van a szériában a legjobb kamerája. A készülék megjelenítője 5,7 hüvelykes 1080p felbontású, melyre még jócskán rá jön a keret, tehát fizikailag egy elég nagy az eszköz. A processzor tekintetében a MediaTek 1.6 GHz órajelen működő octa core lapkáját kaptuk, mely mellett 4 GB rendszermemória és 32 gigabájtos belső tároló, bújik meg a motorháztető alatt.

A dual sim támogatással ellátott készülék háttértára bővíthető, akár egy 128 gigabájtos sd kártyát is elhelyezhetünk benne. A hatalmas mérete ellenére egy 3300 milliamperórás, nem eltávolítható teleppel rendelkezik az eszköz. Mint azt már a nevéből is megtudhattuk hazánkban hivatalosan nem tudjuk majd megvásárolni, de ettől függetlenül, feltűnhet egyes webáruházak kínálatában.