CAD vázlatok szivárogtak ki a LG V30-ról

Az LG V szériájának darabjait mindig az év második felében ismerjük meg. Nincs ez másképp a V30-al is, aminek érkezésére, az eddigi pletykák alapján, augusztus 31-én számíthatunk, közvetlenül az IFA kiállítás előtt.


Az @OnLeaks jóvoltából most kiszivárgott egy 3D rajz, amin a fent említett készüléket tekinthetjük meg. Persze az sincs kizárva, hogy egy rég félretolt prototípust láthatunk. Visszaköszön az LG G6-nál bemutatott FullVision kijelző, a 18: 9-es képarány is ismerős lehet, de méretben, már 6 hüvelykes megjelenítővel kalkulálhatunk. Az akkumulátor most sem lesz cserélhető és a hátlapon ezúttal is, kettő darab kamerát találunk, amiből egyik biztosan nagy látószögű. Remélhetőleg régiótól függetlenül, minden modell esetében kapunk vezeték nélküli töltést, nem úgy, mint a G6-nál. A chipset Snapdragon 835, igaz érik már a Qualcomm új lapkakészletének bemutatója, de kizártnak tartom, hogy a V30-ban találkozhatunk vele.

A belső memória legrosszabb esetben 4GB, szóba került már a 6GB is, viszont sok más gyártóhoz hasonlóan, meglehetősen nagy az esély, hogy ilyen variáns csak az ázsiai országokban lesz beszerezhető. A fogyasztói ár nagyjából 230 ezer forint körül fog alakulni, feltéve, ha nálunk is hozzá lehet majd jutni az eszközhöz. Ha többet szeretnél megtudni a mobilról, olvasd el korábbi cikkeinket is.